Header image  
Sinds 1927 fabrikant van grondstoffen en halffabrikaten voor bakkerij-, ijs- en chocolade industrie  
 
  
line decor
 
 
 
 

 
 

 

Banketpoeders

 

Verrijk uw receptuur met fermaltop B&P en verlaag het ei aandeel

 

  • Uit natuurlijke grondstoffen geproduceerd
  • Bevat geen cholesterol en tot 40 % minder calorieën
  • Eindproducten zijn smeuïger en blijven langer vers
  • Vervangt 25 % tot 50 % heelei
  • Leidt tot minder kooikippen (diervriendelijk)
  • Gebruiksvriendelijk
  • Geen kwaliteitsverlies
  • Geen salmonella problemen voor producent noch consument
  • Geen high risk voor de productie
  • Houdbaarheid 12 maanden i.p.v. 7 dagen t.o.v. vloeibaar heelei
  • Compact poeder, ruimte besparing van ca. 75 % t.o.v. vloeibaar heelei
  • geen gekoelde opslag
  • Beduidend goedkoper dan vloeibaar heelei
  • Geen grote prijsfluctuaties

terug

 

 

 

 

 
 

 

krokantproducten

koelversproducten


vruchtenvullingen


banketpoeders
 

 
 
© www.CarolBastings.nl